AMIT уређаји за ситоштампу столови рамови ракел ножеви сушаре

AMIT

POLSKA - MAZOWIECKIE
05-091 Ząbki
ul. Wigury 26
tel.: 48 22 781 68 99
fax: 48 48 22 781 77 34

www.amit.pl
biuro@amit.pl
www.m.amit.polish.ru
(мобильная версия)

AMIT уређаји за ситоштампу столови рамови ракел ножеви сушаре
 

AMIT је предузеће које делује на тржишту од 1994. године као професионални завод који производи уређаје и опрему за ситоштампу. Током ових година предузеће је добило поуздање и признање многих клијената у Пољској и у иностранству. Сада се старамо да добијемо цертификате, да повећимо стандарде те квалитет наших проиизвода. Једино смо у Пољској предузеће које има свој сопствени ојачан (трапезни) профил за производњу великих рама од алуминуја. У последње време раширили смо нашу понуду: продајемо гуму за ракел ножеве, гуму за рамове, бртве, трансферни папир, трансферни прашак, алати за скидање фарбе из сита, оштрење ракел ножева на професионалној машини.

У понуди се налазе:
• окретни столови за ситоштампу
• ручни окретни столови са вођењем ракел ножа
• рамови
• Flash сушара за карусел машине и автомате • сушаре са полицама
• сушара за сита
• рамови од алуминија (натезање сита)
• ракел ноџеви од алуминија
• машине за чишћење

AMIT уређаји за ситоштампу столови рамови ракел ножеви сушаре
Окретни сто за ручну штампу AMIT6x6
са обртним дршкама је способан за штампање многим бојама. Дршке се производе од алуминијских одлива, што омогућава просто и прецизно усклађивање сита. Палете од алуминија, регулисане, замењиве нпр: на плоче за штампање рукава, сунцобрана и тд.


AMIT уређаји за ситоштампу столови рамови ракел ножеви сушаре
Рам за осветљивање сита је један од основних уређаја у ситоштампарском предузећу. Осигурава правилно осветљивање сита и убрзава спремање сита за штампање. Има вакуумску пумпу и покриће од специјалне гуме која у моменту усисивања ваздуха идеално придржава се осветљиваног материала и силно га притиска уз кристално стакло „float”. Има такође електровентиле које олакшају декомпресију рама. Рам може да се хоризонтално или вертикално поставља према светлу.

AMIT уређаји за ситоштампу столови рамови ракел ножеви сушаре
FLASH сушара се користи за сушење боја на тканинама у многобојном штампању. Уређај ради у FLASH систему - укључује се само у тренутку када испод плоче је палета са штампаним материјалом. Што додатно ојача ефекат сушења јесу два вентилатора на грејној плочи. Захваљујући овим решењима сушара је максимално спретна и штеди струју. Регулисана висина уређаја дозвала да се он може користити у већини машина за штампање тканина.


AMIT уређаји за ситоштампу столови рамови ракел ножеви сушаре
Алуминијски рамови
Производимо стандардне и нестандардне рамове, а такође регенеришемо старе рамове. Рамови су чишћени песком и профилисани. У нашој понуди имамо нови трапезни профил за велике рамове. Рамови од овог профила су лаки, стабилни и се не савијају када је сито јако натегнуто. Продају се у привлачним ценама. Нудимо алуминијске рамове од профила пресека од: Дебљина 2mm: 20x20, 30x30, 40x40 Дебљина 3mm: 20x20, 30x30, 40x40

 

Нудимо такође натезање сита на наше и клијентске рамове. За натезање сита користимо професионалну пнеуматску опрему. Користимо сита Sefar и Ssati.

Рейтинг@Mail.ru